Arzum, çeyiz hazırlığında olan gelin adayları için #‎GelininArzusuArzum hashtagi ile Instagram'da yepyeni bir kampanyayı hayata geçirdi. Bu kampanyayla her hafta çekilişle belirlenen 2 şanslı katılımcı, dilediği Arzum ürününü kazanma şansı yakalıyor. Katılım için mutfağınızda Arzum ürününü yerleştirmek istediğiniz yerin fotoğrafını, ürünün ismi ile beraber yazarak #‎GelininArzusuArzum hashtag'i ile Instagram'da paylaşmanız yeterli oluyor.
#GelininArzusuArzum

Küçük ev aletleri sektörünün lider markası Arzum, çeyiz hazırlığında olan gelin adayları için Instagram'da yepyeni bir kampanyayı hayata geçirdi. #‎GelininArzusuArzum hashtagi ile devam eden kampanya kapsamında, her hafta çekilişle belirlenen 2 şanslı katılımcı dilediği Arzum ürününü kazanma şansı yakalıyor. Katılım için mutfağınızda Arzum ürününü yerleştirmek istediğiniz yerin fotoğrafını, ürünün ismini de yazarak #‎GelininArzusuArzum hashtag'i ile Instagram'da paylaşmanız yeterli oluyor.
Kampanya, yeni ev kuran çiftler ve  çeyiz hazırlığındaki gelin adaylarının yanı sıra yeni evli çiftlere ne hediye götürsem diye düşünenlere de keyifli bir alternatif sunuyor. Arzum’un, pişirmeden, içecek hazırlamaya; temizlikten kişisel bakıma kadar 8 farklı kategoride 250’den fazla küçük ev aleti seçeneği bulunuyor. Her gelinin arzusu Arzum'lar, birbirinden farklı ürün seçenekleriyle sosyal medya hesaplarında sizleri bekliyor. Arzum ürünlerini ve kampanyalarını takip edebileceğiniz sosyal medya hesapları ise şöyle;

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski